Pagina 1 din 1

Dezamagire pentru Hyundai in Catalunia WRC 2017

MesajScris: Dum Oct 08, 2017 2:11 pm
Autor: marius-ciclistu
Imagine

Thierry Neuville a fost fortat sa abandoneze in ziua a treia in urma unei probleme la suspensia dreapta fata survenita in speciala cu numarul 16, dupa un raliu plin de probleme, de la alegerea gresita a anvelopelor in prima zi, continuand cu probleme hidraulice in ziua a doua care au dus la o iesire in decor pe o proba de legatura si la o penalizare pentru intarzierea la startul urmatoarei probe.


Click here to learn how to add YouTube Videos to your phpBB forum

H.Paddon a fost inlocuit la acest raliu de A. Mikkelsen care a semnat cu Hyundai pana in 2019. Acesta a fost lider provizoriu in prima zi de concurs desfasurata pe macadam, insa trecerea la asfalt si faptul ca a fost primul raliu pentru el intr-un Hyundai I20 Coupe WRC l-au facut sa piarda timp si sa loveasca un bloc de beton, iesind astfel din raliu in cursul zilei de sambata.
Dani Sordo a avut acelasi ghinion lovind blocul de beton chiar inaintea noului sau coleg, parasind astfel ziua a doua de concurs, dar a reusit sa castige super speciala de la finalul raliului si sa stranga 5 puncte.


Click here to learn how to add YouTube Videos to your phpBB forum


In clasamentului general al pilotilor, Thierry Neuville cade pe locul 3, Dani Sordo ramane pe 5, iar H.Paddon cade pe 10 .

Hyundai ramane pe locul 2 in clasamentul constructorilor.Click here to learn how to add YouTube Videos to your phpBB forum


Click here to learn how to add YouTube Videos to your phpBB forum

Pentru urmatorul raliu din Marea Britanie, Hyundai va alinia 4 masini la start, pilotate de Neuville, Sordo, Paddon si Mikkelsen.

Re: Dezamagire pentru Hyundai in Catalunia WRC 2017

MesajScris: Dum Oct 08, 2017 6:06 pm
Autor: marius-ciclistu