Pagina 1 din 1

Victorie la "In doi pe patru roti"

MesajScris: Dum Noi 10, 2013 11:28 am
Autor: marius-ciclistu
Imagine
Ieri , 09.11.2013 s-a desfasurat in parcarea centrului comercial Polus Center, concursul dedicat cuplurilor cu numele "In doi pe patru roti", organizat de Napoca Rally Team, concurs la care am participat si eu in calitate de copilot, avand-o la volan pe Onescu Roxana.

Concursul a avut 3 probe impartite in 2 manse.

Proba 1 a fost un circuit de viteza in care femeia era pilotul iar barbatul copilotul. Roxana a reusit un timp de 1'31,3'', ocupand locul 3 in prima mansa si locul 5 la general in aceasta proba, lucru apreciabil, dat fiind faptul ca este prima competitie de acest gen la care participa.

Proba 2 care a urmat imediat probei 1, a fost parcarea in lateral stanga spate, proba de asemenea cronometrata. Aici eu am fost la volan si ea copilot, reusind astfel cel mai bun timp al competitiei in aceasta proba 15,47''.

Proba 3 a constat in schimbarea in echipa a rotii stanga spate a unui autoturism Dacia logan. Aici am reusit un loc secund cu timpul de 2'44,4'', devansati cu doar 2,7'' de echipajul care a terminat competitia la general pe ultima treapta a podiumului.

Favoritii competitiei care inaintea probei 3 se aflau la doar 0.07'' in spatele nostru si care au castigat proba 1 la general cu timpul de 1'17,5'' , au terminat proba 3 in 2'57,3'' , ramanand astfel cu pozitia secunda la general.

Astfel, dupa ce am preluat conducerea cursei dupa primele 2 probe ale mansei 1, cele mai bune echipaje din proba 1 si 3 nu au reusit sa ne surclaseze.

Imagine


Mai multe poze gasiti aici.